Muut palvelut

Kuntosali, uima-alla ja sauna

Käpylän Palvelukeskuksessa on viihtyisät kuntosali-, sauna-, allas- ja kokoustilat, joita voivat vuokrata myös ulkopuoliset asiakkaat. Voitte varata tiloja esimerkiksi työpaikkanne työhyvinvointitapahtumia tai kokouksia varten.  Meillä on myös yleisiä vuoroja kuntosalille sekä saunaan ja altaalle. Tilojen vuokrauksesta ja yleiseistä vuoroista voi tiedustella henkilökunnaltamme puh. 05 5443 129 tai Päivi Parikalta puh. 040 7359 001.

HINNASTO

Uinti/saunamaksut:Yleisellä vuorolla 5€/hlö/2h eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, työssäkäyvät 6€/hlö/2h

Tilaussauna: Perusmaksu 20€/sauna/2h(min.maksu) seuraavat tunnit 6€/sauna, lisäksi allasmaksu 5€hlö.

Kuntosali: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 5€/käynti, työssäkäyvät 6€/kerta.

Fysioterapia

Palvelukeskuksessa toimii uutena fysioterapeuttina 1.6.2021 alkaen Satu-Marjaana Peltola p.044 2441228

Parturi-kampaajan ja jalkahoitajan palvelut

Palvelukeskuksessa toimivan parturi-kampaajan sekä jalkahoitajien palvelut ovat määräajoin käytettävissä.

Vierashuoneet

Käpylän palvelukeskuksessa on kaksi vierashuonetta, joita vuokrataan esimerkiksi asukkaiden omaisille viikonlopuksi tai vanhuksille lyhytaikaisiksi tilapäisasunnoiksi heidän omissa asunnoissaan tapahtuvien remonttien ajaksi. Vierashuoneen hinnat ovat: 35 euroa/vrk, 120 euroa/viikko, 145 euroa/2 viikkoa ja 290 euroa/kk. Huoneet ovat kalustettuja noin 12 m2:n suuruisia ja niissä on WC/suihku, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä televisio. Ei keittomahdollisuutta. Huoneen vuokraan sisältyy liinaavaatteet ja pidempiaikaisissa vuokrauksissa myös siivous 3 viikon välein. Palvelukeskuksen ruokasalissa on mahdollisuus päivittäiseen ruokailuun kulloinkin voimassa olevan ateriahinnaston mukaisesti. Vierashuoneita voi tiedustella ja varata Päivi Parikalta 040 735 9001 tai Jari Mustalahdelta 050 432 5100.

Virkistys- ja vapaaehtoistoiminta

Toiminta on vilkasta myös erilaisten tapahtumien ja virkistystoiminnan osalta. Palvelukeskuksessa järjestetaan liikuntaryhmiä, kerhoja, musiikki- ja yhteislauluhetkiä, vuodenaikojen mukaisia juhlia, ulkoilutapahtumia, kilpailuja ja asukkaiden merkkipäiväjuhlia sekä paljon muuta toimintaa. Runsas määrä vapaaehtoistoimijoita ilahduttavat asukkaitamme esiintymisillään, ulkoilutus- ja asiointiapuna sekä pelkällä läsnäolollaan vanhusten elämässä.  Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan vapaaehtoistoimintaamme niin toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi! Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää toiminnastamme, puh. 040 735 9001/Päivi Parikka ja puh. 040 716 2296/Heini Lämsä.

 Ajankohtaisista tapahtumista löydät tietoa kotisivuiltamme kohdasta "Ajankohtaista".