Syksy 2021

Etusivu » Ajankohtaista » Syksy 2021

Palvelukeskuksessa on käytössä vielä suojautumistoimenpiteitä, koska asukkaamme ovat hyvin iäkkäitä ja heillä on monia sairauksia, jotka lisäävät koronaan sairastumisriskiä. Suurin osa asukkaistamme ja henkilökunnastamme on saanut jo molemmat koronarokotukset, mutta täydellistä suojaa koronaan sairastumiselle ei rokotuksetkaan pysty antamaan.

Toivomme palvelukeskuksessamme vierailevien omaisten ja ulkopuolisten kävijöiden noudattavan seuraavia Kymsoten meille antamia ohjeita:

– Vierailijan on ehdottomasti oltava terve eikä hänellä ei ole koronavirusinfektioon sopivia oireita (väsymys, päänsärky, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus ja ripuli).

 Sisätiloissa tapahtuvan tapaamisen aikana on käytettävä suu-nenäsuojusta koko vierailun ajan ja muistettava  turvaväli. Vierailijoilla on vierailulle tullessan oltava käytössään omat suu-nenäsuojaimet. Muistettava myös käsien pesu ja desinfiointi. Yöpymistä tai pitkäaikaista yhtäjaksoista oleskelua asukkaan luona pyydämme toistaiseksi edelleen välttämään.

– Tapaamisella tulee välttää lähikontaktia, kuten kättelyä tai halaamista

– Ulkotiloissa tapahtuvissa tapaamisissa ei tarvitse käyttää suu-nenäsuojaimia, mutta turvavälit täytyy muistaa edelleen pitää 

– Henkilökohtainen avustaja on verrattavissa työntekijään ja hän suojautuu avustustilanteissa henkilökunnan ohjeistuksen mukaisesti. 

– Asukkaidemme vierailuilla omaisten luona ja kotilomilla on myös noudatettava edellä olevia ohjeita. Vierailukohteessa omaisten on oltava terveitä (ei edes lieviä oireita). Vierailuun liittyvistä käytännön järjestelyistä sovitaan etukäteen meidän henkilökunnan kanssa.

OHJEIDEN TAVOITTEENA ON TURVATA ASUKKAIDEMME JA HENKILÖKUNTAMME TERVEYTTÄ JA VÄLTTÄÄ KORONAVIRUKSEN LEVIÄMINEN PALVELUKESKUKSEEMME.  NOUDATTAMALLA NÄITÄ OHJEITA HUOLEHDIMME YHDESSÄ MEIDÄN KAIKKIEN TERVEYDESTÄ.

JAKSETAAN VIELÄ TÄTÄ YHTEISTÄ PONNISTELUA KORONAA VASTAAN. 

Syksyisin terveisin 

 Käpylän palvelukeskuksen koko henkilökunta

Viimeisimmät artikkelit

Kouvolan Palvelukotiyhdistys ry

Käpylän palvelukeskus

Puh. (05) 544 3100
Käpylänkatu 30, 45200 Kouvola