TAMMIKUU 2021

TÄSMENNETYT VIERAILUOHJEET PALVELUKESKUKSESSAMME!

Kymsoten on 2.12.2020 päivittänyt ja täsmentänyt antamiaan koronapandemiasta johtuvia asumispalveluyksiköiden vierailuohjeita ja toimimme täällä Käpylän palvelukeskuksessa seuraavasti:

Asumispalveluissa järjestetään edelleen asukkaiden ja heidän läheistensä ennalta sovittuja vierailuja seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Tapaamisesta on sovittava etukäteen yksikön henkilöstön kanssa

- Vierailijan on ehdottomasti oltava terve eli hänellä ei ole koronavirusinfektioon sopivia oireita (väsymys, päänsärky, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus ja ripuli)

- Tapaamiseen aikana on käytettävä suu-nenäsuojusta koko tapaamisen ajan ja muistettava kahden metrin turvaväli. Vierailijoilla on vierailulle tullessan oltava käytössään omat suu-nenäsuojaimet. Muistettava myös käsien pesu ja desinfiointi. Yöpymistä tai pitkäaikaista yhtäjaksoista oleskelua asukkaan luona pyydämme toistaiseksi välttämään. Suositus 1-2 vierasta kerrallaan.

- Tapaamisella tulee välttää lähikontaktia, kuten kättelyä tai halaamista

- Henkilökohtainen avustaja on verrattavissa työntekijään ja hän suojautuu avustustilanteissa henkilökunnan ohjeistuksen mukaisesti. 

VIERAILUOHJEIDEN TAVOITTEENA ON TURVATA ASUKKAIDEMME JA HENKILÖKUNTAMME TERVEYTTÄ JA VÄLTTÄÄ KORONAVIRUKSEN LEVIÄMINEN PALVELUKESKUKSEEMME.  YMMÄRRÄMME HYVIN OMAISTEN HUOLEN LÄHEISISTÄÄN JA YHTEYDENPIDON TÄRKEYDEN. NOUDATTAMALLA TARKOIN KAIKKIA NÄITÄ OHJEITA VOIMME YHDESSÄ HUOLEHTIA ASUKKAIDEMME TERVEYDESTÄ.

TOIVOMME KAIKILLE ASUKKAILLEMME JA HEIDÄN OMAISILLE/LÄHEISILLE JAKSAMISTA TÄSSÄ POIKKEUKSELLISESSA TILANTEESSA. TEEMME PARHAAMME, ETTÄ VOIMME MAHDOLLISTAA ASUKKAIDEMME JA HEIDÄN OMAISTEN YHTEYDENPIDON. 

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2021 !